AMSTERDAM - Brad Pitt mist zijn zoontje Maddox zo erg nu hij weer aan het filmen is, dat hij hem dagelijks audioboodschappen stuurt via internet. Deze podcasts kan Maddox downloaden en op zijn mp3-speler beluisteren.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Maddox stuurt zijn vader op zijn beurt filmpjes van zijn tekeningen en van de trucjes die hij met zijn fiets kan uitvoeren, meldt de krant Daily Mirror.

De 42-jarige acteur is momenteel bezig met de opnamen voor 'Ocean's thirteen', waarin hij wederom met Matt Damon, George Clooney en Andy Garcia te zien is. De film is het derde deel in de serie over de roversbende van Danny Ocean. Hij verschijnt volgend jaar juni in de bioscoop.

Onafscheidelijk

Pitt en Maddox, die zaterdag 5 wordt, zijn volgens de Daily Mirror onafscheidelijk. Zonder zijn 31-jarige vriendin Angelina Jolie kan Brad juist weer wel. De twee zouden niet meer in dezelfde kamer slapen omdat hun twee maanden oude dochter Shiloh 's nachts vaak wakker wordt. Brad zou sinds haar geboorte lijden aan slaapgebrek. Angelina wil in dezelfde ruimte als haar dochter slapen.