AMSTERDAM - Mariska Hulscher gaat scheiden van haar kersverse man Ary Schouwenaar. Het paar trouwde begin juni in Frankrijk, maar de tv-presentatrice "ziet geen toekomst meer" in de relatie met de regisseur. Dat maakte een woordvoerder van het paar woensdag bekend.

De bruiloft in Frankrijk werd destijds breed uitgemeten in diverse tijdschriften. Momenteel liggen in de winkelschappen zelfs nog bladen met foto's van de huwelijksreis van het bruidspaar. Nu heeft Hulscher echter besloten dat ze als goede vrienden verder wil gaan. "Ze had al eerder twijfels over haar relatie, maar was ervan overtuigd dat deze waren weggenomen", aldus de verklaring.

Het stel kende elkaar uit de televisiewereld, waarin Schouwenaar werkt als regisseur van RTL Boulevard en Hulscher tot voor kort Looking Good presenteerde. De twee waren anderhalf jaar samen.

Rust

Hulscher heeft twee dochters uit een vorig huwelijk en Schouwenaar een zoon uit een vorige relatie. Beiden hebben de hoop uitgesproken dat zij en hun kinderen de rust krijgen om "deze moeilijke periode door te komen en de draad van het normale leven weer te kunnen oppakken".