AMSTERDAM - Zanger Jody Bernal heeft spijt van zijn gewaagde uitspraken. Hij was zondagnacht bij radio 3FM te horen in een gewaagd gesprek met radio-dj Dennis Weening. Shownieuws liet de uitspraak die hij toen deed horen in de late uitzending: "Hoe dichter bij de nul, hoe strakker om de lul."

Bekijk video: Modem/ Breedband

De 24-jarige Bernal was de avond van het bewuste gesprek uit geweest. "Ik was dronken en ik dacht dat ik wel een grapje kon maken." Na een feestje nam Bernal drie meisjes mee naar huis. Op de radio vertelde de zanger dat een van de meisjes 17 jaar was. Dat het zijn nichtje was, vertelde Bernal er niet bij.

Dom

Bernal liet dinsdag weten zich "diep te schamen" en "enorme spijt" te hebben van zijn uitspraken. "Het is ongelooflijk dom. Ik kan mezelf wel voor m’n kop slaan zoveel spijt heb ik nu."

De uitspraken van Bernal worden hem niet in dank afgenomen. De zanger wordt bedolven onder telefoontjes van bezorgde vrienden en familie.

Huilen

Op internetforums wordt hij beschuldigd van pedofiele neigingen. Ook krijgt hij mails van boze en verontwaardigde mensen, waaronder van ouders van misbruikte kinderen. "Dat deed me veel pijn", laat Bernal weten. "Ik moest er van huilen, want dit heb ik zo nooit bedoeld. Ik heb zelf een zusje van twaalf en moet er niet aan denken dat er zoiets met haar gebeurt. Ze noemen me een pedofiel en zeggen dat ik seks heb met minderjarigen. Dat is niet waar."

Lulkoek

Volgens Bernal was het radiogesprek "totale lulkoek" en heeft hij met geen van de meiden seks gehad. Volgens Bernal zijn zijn uitspraken dinsdag door 3FM-deejay Sander Lantinga compleet uit zijn verband gerukt. "Het gesprek is via knippen en plakken gemanipuleerd", zo laat Bernal weten.