LONDEN - Het Britse supermodel Naomi Campbell is eerder deze maand gearresteerd nadat ze herrie had staan schoppen bij huis van een ex-vriend. Dat heeft The Daily Mail vrijdag gemeld. De 36-jarige Campbell toog op 10 juli in alle vroegte naar de woning van haar ex-vriend in de Londense wijk Belgravia om spullen op te eisen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Uit hun slaap gewekte buren belden de politie, die Campbell meenam naar het bureau. De politie bevestigde het bericht van de arrestatie, zonder te zeggen om wie het ging, en zei dat de betrokken vrouw na enkele uren was vrijgelaten en niet verder wordt vervolgd.

Campbell is vaker met de politie in aanraking gekomen wegens agressief gedrag. Vorige maand moest ze in New York voor de rechter verschijnen omdat ze een huishoudelijke hulp een mobiele telefoon naar het hoofd zou hebben gegooid. Drie jaar geleden zou ze al een telefoon naar een voormalige medewerkster hebben gegooid en in 2004 beschuldigde haar huishoudster Campbell ervan haar in het gezicht te hebben geslagen.