AMSTERDAM - Dave Navarro heeft zich op zijn weblog uitgesproken over zijn scheiding met actrice Carmen Electra. Daarmee wil de muzikant vooral de geruchten ontkennen dat hij een nieuwe vriendin heeft.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Nadat dinsdag bekend werd dat het stel uit elkaar ging, circuleerden er verhalen op het internet over een nieuwe liefde voor Dave. "Ik heb geen andere vriendin", stelt hij.

De muzikant vertelt de afgelopen tijd druk te zijn geweest met het programma Rock Star dat hij presenteert en het opnemen van zijn nieuwe album. "Ik heb het überhaupt veel te druk gehad om met iemand samen te wonen in New York", ontkent hij de geruchten.

Beste vrienden

De 39-jarige gitarist vertelt verder op zijn blog dat hij nog bevriend is met Carmen. "We houden nog steeds van elkaar. We zijn elkaars beste vrienden en zullen dat altijd blijven." Het stel heeft nog steeds veel contact. "We helpen elkaar door deze moeilijke tijd heen."

Navarro wil verder niets over de scheiding zeggen. "Ik denk dat jullie wel kunnen begrijpen dat ik mijn privéleven verder privé wil houden." De rocker sprak nog wel zijn dank uit naar zijn fans. "Ik wil jullie bedanken voor jullie liefde en steun."

Scheiding

Navarro en Baywatch-babe Electra kondigden dinsdag hun scheiding aan. Ze trouwden in 2003. MTV filmde de huwelijksceremonie en de voorbereidingen voor de serie 'Till death do us part: Carmen & Dave'.