NEW YORK - "Het was liefde op het eerste gezicht", zegt zanger Justin Timberlake over zijn inmiddels verbroken relatie met popster Britney Spears. "Ik was smoorverliefd vanaf het moment dat ik haar zag", zei hij tegen het tijdschrift GQ.

De 25-jarige zanger noemt zijn relatie met Britney inmiddels iets uit het verleden, maar is nog niet vergeten hoeveel pijn het deed toen ze hun relatie vier jaar geleden verbraken. "Er was een aantal momenten waarbij ze voor me op had kunnen komen, maar het niet deed. Dat is goed nu, maar destijds vocht ik terug."

Persoonlijk

Na de breuk, schreef Timberlake de hit Cry Me A River. Hierin is een meisje te zien die verdacht veel op Britney lijkt en in de clip ging ze vreemd. Toen Timberlake bijna twee weken geleden in Nederland was, noemde hij het zijn favoriete nummer. "De cd waar het nummer op staat, is heel erg persoonlijk." Timberlake heeft overigens nooit de ware reden voor de breuk tussen hem en Britney naar buiten gebracht.

De twee kennen elkaar van de Mickey Mouse Club. Momenteel hebben ze geen contact meer. Britney Spears is getrouwd met achtergrondzanger Kevin Federline en is zwanger van hun tweede kind. Timberlake heeft een relatie met actrice Cameron Diaz.