LOS ANGELES - De van oorsprong Canadese filmster Pamela Anderson, bekend van de hitserie Baywatch en haar voluptueuze borstimplantaten, gaat trouwen met rockzanger Kid Rock. Dat maakte Anderson woensdag telefonisch bekend in de radioshow van de beroemde Amerikaanse diskjockey Howard Stern.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De blonde ster heeft het nieuws inmiddels ook gemeld op haar website. "Ik ga opnieuw trouwen! Ik ben verliefd, ik ben blij, ik heb het licht gezien", aldus een gelukkige Anderson. Ook vertelt ze hoe gek haar kinderen op hun stiefvader zijn.

Het is de tweede poging voor Pamela en Kid. De twee hadden van 2001 tot 2003 een relatie en waren toen ook een tijdje verloofd.

Anderson was tweemaal eerder gehuwd met Motley Crue-drummer Tommy Lee, waarmee ze jarenlang een knipperlichtrelatie onderhield.

Jacht

De website van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly meldt dat Anderson en de 35-jarige Kid Rock op 29 juli trouwen op een jacht in het Zuid-Franse sterrenoord Saint-Tropez. De actrice noemde zelf geen plaats of datum.