SPAARNWOUDE - Dance Valley kent vrijdag een zonnig begin. De weergoden zijn het festival, dat dit jaar voor de tweede keer van vrijdag tot zondag plaatsvindt, goedgezind.

Vorig jaar werd het evenement in recreatiegebied Spaarnwoude nog geteisterd door plensbuien, maar deze editie kunnen de tienduizenden bezoekers in het zonnetje luisteren naar dance-acts.

Op het terrein is vrijdag plaats voor 15.000 dancefans. Zaterdag kunnen er in totaal 60.000 mensen terecht op het terrein. De gasten die in het bezit zijn van een weekendticket kunnen vrijdag en zaterdag op de camping overnachten.

Prodigy

The Prodigy is vrijdag de grootste act. Directeur Brian Bout van het organiserende UDC liet vorig jaar al weten de Britse band graag een keer op zijn festival te hebben, en ziet op de 12e editie zijn wens in vervulling gaan. Verder staan onder anderen de dj's Benny Rodriguez, Dimitri, Jean, Remy, Marcello, Fedde le Grand en Mark van Dale op het programma. Er zijn in totaal negen 'areas'.

Zaterdag wordt het terrein uitgebreid met nog eens vijf extra gebieden waar acts optreden. Dj/producer Carl Cox heeft, net als vorig jaar, weer een eigen podium. Verder draaien onder anderen Armin van Buuren, Mauro Picotto, Erick Morillo, Ferry Corsten, Judge Jules, Miss Monica en Randy Katana. Meer nieuws, backstage verhalen, interviews met de grote namen, foto’s en een gefilmd verslag vind je op Partyscene.nl.