LOS ANGELES - Britney Spears voelt zich nu ze zwanger is "niet altijd de mooiste". Dat zegt ze in het augustusnummer van Harper's Bazaar, waarvoor ze naakt poseerde. De 24-jarige zangeres is zwanger van haar tweede kindje. Haar eerste kind, zoon Sean Preston, is tien maanden oud.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Spears zegt dat het voor haar vreemd is om zwanger te zijn vanwege haar bekendheid, meldde het Amerikaanse tijdschrift People donderdag. "Waar ik ook ga, er wordt altijd verwacht dat ik er op een bepaalde manier uitzie. Ik hoor er niet uit te zien als een enorme, zwangere superster."

Podium

De artieste kijkt er naar uit om weer haar oude figuur terug te krijgen en aan het werk te gaan. "Na deze baby ga ik intensief aan de slag." Ze kan ook niet wachten weer het podium op te gaan. "Maar ik moet wel mijn tijd nemen en het goed en veilig doen."

Voorlopig houdt ze zich alleen bezig met moederen en het ontwerpen van een kinderkledinglijn, die volgend jaar op de markt moet komen.

Kevin

De Amerikaanse spreekt in het interview ook over haar echtgenoot Kevin. Er gaan al tijden geruchten dat het stel in een huwelijkscrisis verkeert, maar Spears ontzenuwt die verhalen. "Ik ben zo trots op Kevin. Hij is een schat. Ik ben zo gelukkig."