AMSTERDAM - Cameron Diaz heeft de geruchten gevoed over trouwplannen met haar vriend Justin Timberlake. De blonde actrice is gefotografeerd met een ring aan haar vinger. Volgens het persbureau Wenn gaat het waarschijnlijk om een verlovingsring.

De foto werd gemaakt toen het sterrenkoppel, dat nu drie jaar samen is, dineerde in het hippe restaurant Nobu Berkeley in Londen. De 33-jarige Diaz zou geen enkele moeite hebben gedaan de enorme ring te verbergen. Later op de avond werd het stel gespot in een bekende club. Daar zouden de twee de dansvloer onveilig hebben gemaakt.

Vrijheid

Nog geen maand geleden werd in showbizzland gefluisterd dat de 25-jarige Timberlake de brui wilde geven aan de relatie. Hij zou zijn vrijheid terug willen voor de wereldtournee die voor hem gepland staat in het kader van zijn nieuwe album 'FutureLove/SexSounds', dat in september verschijnt. Het nieuws over de breuk werd in de kiem gesmoord toen de twee onlangs een romantisch tripje maakten naar Parijs.

Timberlake toert momenteel met zijn SexyBack Club Tour door Europa. Afgelopen zaterdag deed hij Nederland aan, voor een intiem concert in poptempel Paradiso. Het concert dat hij donderdag in Londen geeft, was volgens zijn website in vier minuten uitverkocht.