AMSTERDAM - Paris Hilton en Nicole Richie hebben ondanks hun ruzie getekend voor deelname aan het vijfde seizoen van de realityserie 'The simple life'. Dat heeft de Amerikaanse zender E! Entertainment Television bekendgemaakt.

Bekijk video: Modem/ Breedband

In de serie worden de steenrijke voormalige hartsvriendinnen gevolgd in alledaagse situaties.

Momenteel wordt in de Verenigde Staten het vierde seizoen uitgezonden. In 'The simple life - till death do us part' runnen de dames steeds andere huishoudens. Aanvankelijk wilden ze stoppen met de serie nadat ze om onbekende redenen ruzie kregen. Contractueel konden ze echter niet onder een vierde seizoen uit.

Aparte cameraploegen

De afleveringen van dat seizoen zijn opgenomen met aparte cameraploegen, zodat de kemphanen elkaar niet op beeld in de haren konden vliegen.

In een van de afleveringen karakteriseert hotelerfgename Hilton zichzelf en Richie als twee 'totaal tegengestelde persoonlijkheden'. "Ik ben heel lief, zij is kwaadaardig."

Relatie

Het is nog niet duidelijk welke invulling het vijfde seizoen van de serie krijgt, zegt een woordvoerder van producent 20th Century Fox Television. "Als we beginnen met de opnamen gaan we kijken hoe de relatie tussen de twee op dat moment is."