AMSTERDAM - Wendy van Dijk is op zoek naar een piepjonge minnaar. Niet voor in het echte leven, de 35-jarige presentatrice heeft immers een relatie met de even oude Chris Zegers, maar voor haar personage in de nieuwe Nederlandse film 'Alles is liefde'.

"Ik ga dat serieus doen, want we moeten ook zoenen en zo", vertelt Van Dijk donderdag in De Telegraaf. "Bovendien hoeft hij niet echt piep te zijn. Er staat in het script dat haar minnaar een uitstraling heeft van een twintiger."

Casten

In 'Alles is liefde' speelt Wendy de vrouw van een man die vreemdgaat met de onderwijzeres van hun zoontje. Peter Paul Muller, bekend uit 'De dominee' en Gooische Vrouwen, speelt de overspelige echtgenoot. Terwijl Wendy meehelpt met het casten van een minnaar, helpt hij met het casten van hun zoontje van een jaar of 6.

"We gaan allemaal jongetjes testen", vertelt Muller. "En dan let je niet alleen op acteren, maar ook op bereidwilligheid. Bij film moeten scènes nu eenmaal vaak over, dan kun je geen opstand hebben van de jongste aanwezige."

Komedie

'Alles is liefde' is een romantische komedie, geschreven door Kim van Kooten. De film, die wordt geregisseerd door Joram Lürsen, gaat over zes liefdesparen. Zo spelen ook Daan Schuurmans en Paul de Leeuw een liefdessetje.