AMSTERDAM - Het boek dat roddeljournalist Evert Santegoeds schrijft over Connie Breukhoven staat vol leugens. Dat zei de 54-jarige glamourvrouw dinsdag in het SBS-programma Shownieuws.

Over de inhoud van het boek is nog weinig bekend, maar Connie is bang dat de geruchten over haar vermeende verleden als prostituee worden opgerakeld. "Ik ben nog nooit een hoer geweest. Dat durf ik op mijn kinderen te zweren", zei Connie. "Ik kom uit een heel net gezin."

Cosmetische chirurgie

Connie, die als zangeres bekend werd onder de naam Vanessa, zou diverse malen cosmetische chirurgie hebben ondergaan, beweert Santegoeds. Ook dit ontkent Connie, die waarschuwt dat de hoofdredacteur van Privé zijn verhaal moet hardmaken.

"Ik denk dat hij zijn laatste cent kwijt is aan rechtszaken en procederen", zegt de diva. "Ik ben benieuwd wie het boek gaat uitgeven, want het wordt meteen in beslag genomen."

Zoektocht

Santegoeds heeft in het verleden vijftigduizend gulden uitgeloofd om bewijzen te vinden dat Connie 'in het leven' heeft gezeten, zegt hoofdredacteur van Weekend Marc van der Linden in de uitzending. Dat heeft volgens deze vriend van de Breukhovens nooit tot informatie geleid. Van der Linden denkt dat het boek, dat in december moet verschijnen, deze mislukte zoektocht naar informatie beschrijft.