Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat de aso-kids van Kluivert een nanny moeten, een Hollandse blondine Leonardo di Caprio afbekte, een prins de plaat poetst, Xander zijn geliefde kind verlaat, Rinkeldekinkel Jeroen van Inkel een eikel is en Ruud balt met Robbie. De bofkont. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

De Kluivert Clan

Zit je net gezellig in een restaurantje te eten, komt ineens de hele Kluivert-clan binnenvallen. Patrick, Angela en de drie zoons maakten hun entrée, later gevolgd door nog vier bevriende stellen, mèt kids. En het was meteen gedaan met de rust. Een bezoeker vertelt in Privé: "Ze maakten zo'n verschrikkelijke herrie dat de mensen naast ons boos opstapten. Wij zijn op onze plek gebleven, maar konden elkaar bijna niet verstaan door de herrie." De gast vraagt zich dan ook af waarom het hele stel niet gezellig bij de McDonalds gaat eten. "Of ze hadden het hele restaurant moeten afhuren. Dat moet toch kunnen voor een man die, zoals ik net heb gelezen, 80 miljoen bezit" moppert de gast verder. Het advies van Privé aan de Kluivertclan: huur een supernanny à la Jo Frost in. Laat die je kids netjes opvoeden en leer meteen zelf ook hoe je met ze om moet gaan. Daar wordt iedereen blij van.

Opzouten

Het topmodel Yfke Sturm is in het buitenland hotter dan hot. Wij kennen haar eigenlijk alleen uit de reclame van de Postbank met Victor & Rolf, waar ze het model is. Ze woont al jaren in het buitenland, maar is nog wel lekker Hollands nuchter. Dat merkte ook filmster Leonardo di Caprio. Hoewel die met een ander topmodel vrijt (Gisele Bündchen), zou hij graag eens met Yfke willen 'daten'. Maar de struise blondine serveerde de ster ijskoud af. Niet alleen omdat ze al een vriendje heeft, ook omdat ze hem een kleine opdonder vindt. "Alleen omdat hij Leonardo di Caprio is, denkt hij dat hij me kan krijgen. Ik heb op een lacherige manier gezegd dat 'ie eerst maar eens hoge hakken aan moest doen. Hij was razendsnel weg", aldus het model in Privé. Well done, Yfke! Het lijkt ons heerlijk, om een keer zulk divagedrag te mogen vertonen en een èchte Hollywoodster af te snauwen.

Poetsende prins

Nog steeds mopperen de roddelbladen over de parkeervergunningen van de Amsterdamse prinsen. Zij mogen hun auto gratis overal neerzetten, zodat ze geen 'gevaar' lopen voor kidnapping. Maar vooral Maurits en Marilène lopen bijna dagelijks heel gewoontjes over de Amsterdamse straten. Dus: wat nou gevaar voor ontvoering? Weekend kiekte de prins op straat, terwijl hij zijn auto poetste. Gewoon, lekker op blote voeten, met alleen een korte broek en zonder t-shirt. De oldtimer Porsche kreeg een grote beurt en de prins sloeg geen hoekje over. Elke crimineel had de poetsende prins al tien keer kunnen ontvoeren deze middag! Helaas meldt weekend niet of de Porsche -die alleen voor plezierritjes wordt gebruikt en niet als familiebak- ook zo'n omstreden vergunning achter de voorruit heeft zitten. Want dát hadden we nou een extra pikant detail in de 'affaire parkeervergunning' gevonden.

Xander en zijn meisjes

Xander de Buisonjé laat in geen interview na te vertellen hoe gek hij is op het kind dat hij met Wendy van Dijk heeft. Hij is er zo rustig door geworden, zo verstandig, zo vaderlijk en hij geniet enorm van het mannetje. Maar in Weekend zien we dat Xander het ook prima vindt als zijn kleine Sem er even niet bij is. De zanger was op vakantie met zijn nieuwste vriendin en met zijn zoontje. Omdat het niet echt romantisch is om de hele dag met een 3-jarige koter rond te zeulen, had pappa ook een kindermeisje meegenomen. Dus toen Xander lekker met zijn vlam een ritje in de cabrio ging maken, bleef Sem achter bij de oppas. Goed geregeld, Xander. Op vakantie met twéé dames. 'Eén voor hem en één voor Sem' kopt het blad. Jong geleerd….

Jeroen van Eikel

Pas op als je Patty Brard boos maakt. Dan kun je nog dezelfde week in haar column in Weekend lezen wat een eikel je bent. Het overkwam DJ en presentator Jeroen van Inkel. 'Jeroen van Eikel' noemt Patty hem inmiddels. De radioman had durven beweren dat de dames van LUV bezopen op het podium hadden gestaan. Patty had uiteraard niet eens geweten waar ze was, meldde de DJ in zijn radioprogramma. Inderdaad, ze had een paar wijntjes op, biecht Patty eerlijk op. Maar hoe durfde Jeroen haar zo te schofferen? 'Jeroen van Inkel is net zijn drank- en drugsverslaving te boven na een langdurig verblijf in een afkickkliniek en uitgerekend HIJ durft iets te zeggen over het drankgebruik van een ander' briest ze razend in haar column. 'Ik heb de man wel eens op een feestje op Ibiza gezien waar 'ie zo onder invloed was dat hij zijn eigen naam niet eens kon uitspreken' roddelt ze verder. Inderdaad: Jeroen heeft in de kliniek gezeten. Maar daar is hij waarschijnlijk enorm 'anti' drank en drugs geworden, uit een soort zelfbescherming. Dat zie je ook bij gestopte rokers, die vloeken je stijf als je in hun buurt rookt. Maakt voor Patty allemaal niets uit, die vindt hem Jeroen van Eikel.

Ruud en Robbie

Ruud Gullit die een balletje trapt, daar kijken we niet van op. Maar als de bekende voetballer op het veld staat met mega-ster Robbie Williams, is dat wèl nieuws. De twee leerden elkaar kennen in Engeland, waar Gullit een tijd speelde. Omdat Robbie een voetbalfanaat is, was het contact snel gelegd. Toen de zanger in Nederland was voor een aantal concerten, ontmoette hij daar zijn 'oude vrienden' Ruud en Estelle. Gezellig, en ook handig voor Estelle. Die nam meteen een interview af voor haar nieuwe baantje bij Beau Monde. Na het optreden van Robbie ging het drietal Amsterdam in en feestten zij tot laat in een nachtclub. Party meldt dat de dag erna de kater niet werd uitgeslapen, maar er uit werd getrapt. Ruud en Robbie speelden samen een potje voetbal op het lokale trapveldje, tot grote verbazing van voorbijgangers. Some guys have all the luck. En dan bedoelen we niet Robbie.