AMSTERDAM - Er komt een nieuwe serie van de realitysoap 'Britney en Kevin: Chaotic'. Daarmee hoopt Britney voorgoed af te rekenen met de hardnekkige geruchten dat haar huwelijk aan een zijden draadje hangt. Dat meldt de website Female First woensdag.

De 24-jarige popdiva, die momenteel zwanger is van een tweede kindje, is moe van alle speculaties rondom haar privéleven. "Ik weet dat er niks mis is met mijn huwelijk, maar met een nieuwe realityshow kan ook de buitenwereld dat zien."

Wrak

In juni liet de zangeres in een interview weten een "emotioneel wrak" te zijn. De schuld daarvan zou liggen bij de media en paparazzi. In het interview zei Spears dol te zijn op haar man. "Kevin helpt me door de hormonale ups en downs van de zwangerschap heen." Het stel heeft samen een zoontje, Sean Preston.

Britney's eerste realityserie werd in 2004 uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender UPN. 'Britney en Kevin: Chaotic' bestond uit zes afleveringen waarbij de kijker nauw betrokken werd bij hun persoonlijke liefdesverhaal. De beelden waren door Britney en Kevin zelf gemaakt.