AMSTERDAM - Peter Jan Rens deelt zijn leven met twee vrouwen. De televisiepresentator heeft naast zijn gezin in Nederland nog een tweede familie in Thailand. "Ik woon in het centrum van Bangkok met een prachtige Thaise vrouw van 32 jaar, haar zus, haar moeder en vijf kinderen", vertelt Rens zaterdag in De Telegraaf.

De 55-jarige Rens heeft in Thailand een eigen productiebedrijf en verblijft daarom gemiddeld drie weken per maand in het land. De presentator en acteur maakt onder meer televisieprogramma's en internetspelletjes voor de Aziatische markt.

De band met zijn Thaise vrouw is anders dan met zijn Nederlandse echtgenote Joke, legt Rens uit. "Ik heb echt geen liefdesrelatie met die Thaise vrouw, ik doe het puur voor de gezelligheid."

Seks

Volgens Rens heeft Joke geen problemen met zijn relatie in Thailand, omdat hij geen seks heeft met de andere vrouw. Op de vraag of hij Joke echt niet bedriegt, blijft Rens vaag.

"Er is een wijze les die ik van mijn moeder leerde. Die les zegt dat eerlijkheid soms zoveel pijn doet, dat het niet altijd eerlijk is om de waarheid te vertellen."