AMSTERDAM - Roddelkoning Evert Santegoeds gaat een boek schrijven over glamourvrouw Connie Breukhoven. "Connie is een vrouw die de gemoederen blijft bezighouden", zegt Santegoeds tegen Novum Nieuws. "Haar leven is een boek op zich." Op welke geheimen hij bij zijn voorbereidingen is gestuit wil hij niet verklappen.

Over de 54-jarige Breukhoven, ook bekend als zangeres Vanessa, doen al jaren verschillende geruchten de ronde. Zo zou ze in de prostitutie hebben gezeten en zou haar man, Hans Breukhoven, biseksueel zijn. Ook de plotselinge breuk met haar persoonlijk assistent Edwin en de ruzie met twee van haar kinderen roepen veel vragen op. Gefluisterd wordt dat ze haar voormalige assistent heeft afgekocht voor twee miljoen euro, toen hij dreigde geheimen over haar verjongingskliniek naar buiten te brengen.

Ongecensureerd

Santegoeds heeft geen behoefte aan de medewerking van Connie. "Het moet een ongecensureerd verhaal worden", zegt hij. "Ik heb haar dus ook niet benaderd." Het schrijven gaat de Privé-hoofdredacteur en presentator van Entertainment Live goed af, vertelt hij. In december moet het boek in de winkels liggen.

Dat Santegoeds in de toekomst meer biografieën over BN'ers uitbrengt, sluit hij niet uit. Mocht het ervan komen, dan zijn koningin Juliana, Frans Bauer en Pim Fortuyn goede kandidaten. "Als het maar opmerkelijke persoonlijkheden zijn."