AMSTERDAM - Patty Brard heeft haar huwelijk uitgesteld. Dat liet manager Koos van Dijk vrijdag weten. Diverse media meldden dat de trouwpartij helemaal van de baan zou zijn, maar dat is volgens Van Dijk niet het geval. "Er komt een nieuwe datum."

De presentatrice en zangeres heeft het volgens haar manager gewoonweg te druk om op 4 september al in het huwelijksbootje te stappen met architect Antoine van de Vijver. "Ik heb geen zin om dat huwelijk ertussen te proppen", zei Brard donderdag in het televisieprogramma Shownieuws.

"Ze doet nu heel veel optredens, ook in het buitenland, met Luv", laat haar manager weten. Die afscheidstournee loopt tot eind december. Op 31 december geven ze een laatste show op Curaçao."

Zenuwachtig

"Ze zit nog helemaal in die roes van Luv' en is daarnaast weer bezig met het bedenken van een nieuwe show voor RTL4, waar ze onder contract staat", vervolgt Van Dijk. "Toen ze op het strand lag op Ibiza, waar ze nu verblijft met Antoine, realiseerde ze zich dat 4 september angstig dichtbij kwam. Ze kreeg de kriebels en werd zenuwachtig, vandaar dat de datum wordt verschoven."

Als Brard met Van de Vijver trouwt, is dat haar vierde huwelijk. Eerder gaf ze haar jawoord aan presentator Ron Brandsteder, de Italiaanse zakenman Carlo Nasi en de Groningse zanger René Muthert.

Het laatste huwelijk werd gesloten in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. De presentatrice vocht de geldigheid ervan na de breuk met Muthert aan, maar de rechter stelde haar in het ongelijk.