SYDNEY - Duizenden fans hebben zondag een glimp proberen op te vangen van actrice Nicole Kidman die in een kapel van een voormalige seminarie in een buitenwijk van de stad Sydney het jawoord gaf aan zanger Keith Urban.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Kidman kwam bij het op een heuvel bij het zee gelegen gebouw aan in een ivoorkleurige Rolls Royce. Gekleed in een jurk van het Franse modehuis Balenciaga, met sluier, zag de 39-jarige Kidman er ontspannen uit.

Voor het huwelijk zijn ongeveer 230 gasten uitgenodigd, onder wie actrice Naomi Watts, acteur Russel Crowe, mediatycoon Rupert Murdoch en regisseur Baz Luhrmann. De 38-jarige Urbain zal naar verwachting zelf de muziek bij zijn huwelijk verzorgen en zijn kersverse echtgenote verrassen met zijn nummer-1-hit 'I want to be Your Everything'.

Kinderen

Bij het huwelijk zijn ook de 13-jarige Isabelle en de 11-jarige Connor aanwezig, de kinderen die Kidman adopteerde samen met haar vroegere echtgenoot Tom Cruise. Kidman en Cruise gingen in 2001 uit elkaar na een huwelijk van tien jaar.

De katholieke priester Paul Coleman, een vriend van de ouders van Kidman, leidt de ceremonie. Hij adviseerde het stel voor het huwelijk "tijd voor elkaar te maken, samen romantische dingen te doen en nooit afscheid te nemen zonder een kus", meldden Australische media.