AMSTERDAM - Michael Jackson voelt zich beter dan ooit. De 47-jarige 'King of pop' heeft de tegen hem aangespannen rechtszaak wegens kindermisbruik volledig verwerkt. Dat zegt zijn drie jaar oudere zus, Latoya. "Michael is gelukkiger dan ooit."

Bekijk video: Modem/ Breedband

Latoya laat weten dat de affaires rond Michael een klap zijn geweest voor de hele familie Jackson. "Het proces heeft ons leven totaal veranderd. De onzekerheid en het verdriet waren groot." Ondanks de ernstige beschuldigingen bleef de familie achter de poplegende staan. "We hebben allemaal voor hem gebeden en we zijn positief blijven denken."

In juni vorig jaar werd Jackson vrijgesproken van het misbruiken van jonge jongens. Sinds die tijd houdt de 'King of pop' zich voornamelijk op in de Golfstaat Bahrein. Zijn Amerikaanse ranch Neverland is niet meer in gebruik.

Rechtzaak

In maart betaalde Jackson de achterstallige salarissen van zijn werknemers op het landgoed. Hij werd daartoe gedwongen door de overheid in Californië. Deze dreigde met juridische stappen wanneer de popster niet over de brug zou komen. Binnenkort begint een rechtszaak waarin een oud-werknemer drie miljoen euro aan achterstallige betalingen eist van Jackson.