SYDNEY - De Australische actrice Nicole Kidman gaat zondag in Sydney trouwen met haar countryzanger Keith Urban. De geestelijke die het huwelijk voltrekt, heeft vrijdag in Australische media gezegd er een goed gevoel over te hebben. De priester spreekt van een "volwassen liefde".

De katholieke geestelijke Paul Coleman, die de ceremonie deze week met het bruidspaar besprak, gaat het stel toespreken over liefde. In het bijzonder: over het geheim en het belang van het levend houden van de liefde. "Tijd voor elkaar maken, samen romantische dingen doen. En nooit vertrekken zonder een kus."

Kidman (39) en Urban (38) ontmoetten elkaar vorig jaar in Los Angeles. In mei bevestigden ze de verloving. Zondag trouwen de twee in een kapel op een heuvel met uitzicht op de oceaan, zo bevestigde de plaatselijke politie vrijdag. Een woordvoerster waarschuwde de paparazzi die het duo al dagen achtervolgt.

De actrice was eerder getrouwd met Tom Cruise. Keith Urban is een van de populairste countrysterren van de Verenigde Staten.