AMSTERDAM - De Canadese komiek Jim Carrey heeft een relatie met playmate en actrice Jenny McCarthy. Dat beweert de Engelse krant The Sun. Op de website van de tabloid is een foto te zien waarop de tortelduifjes hand in hand lopen.

Daarmee worden de geruchten over hun relatie die al langere tijd rondzingen in Engelse en Amerikaanse media hardnekkiger.

De vermeende relatie van de twee werd in december nieuws toen Carrey in het Amerikaanse tijdschrift People zei dat hij McCarthy graag mag. Begin juni zei een bevriende bron in hetzelfde tijdschrift dat de twee een relatie hebben, maar toen de 33-jarige McCarthy in de Amerikaanse talkshow 'The view' werd geconfronteerd met de geruchten wilde ze er niet op ingaan.

Verliefd

Nu een foto van het verliefde stel is verschenen, worden de roddels hardnekkiger. Vorige week bekende de 44-jarige Carrey in het Amerikaanse televisieprogramma 'Extra' al dat hij verliefd is op 'een heel leuke vrouw'.

Jim Carrey was twee keer getrouwd en heeft een 18-jarige dochter, Jane. Ook had hij nog een relatie met actrice Renée Zellweger. Jenny McCarthey scheidde vorig jaar van regisseur John Asher, na een huwelijk van vijf jaar. Het voormalige stel heeft een zoontje, Evan (4).

Carrey is bekend van rollen in films als 'Me, myself and Irene' (2000) en 'Bruce almighty' (2003).