BLARICUM - Gordon gaat verhuizen. De Amsterdamse zanger, die in Blaricum woont, wil terug naar zijn roots. Dat schrijft hij maandag op zijn website. "Na dertien jaar in het Gooi te hebben gewoond, bekruipt mij steeds meer een gevoel van heimwee."

Bekijk video: Modem/ Breedband

De zanger mist in Blaricum gezelligheid. "Ik heb vijftien jaar samengewoond, maar nu woon ik alleen. En het is hier niet zo dat ik de deur uitloop en even gezellig een terrasje kan pakken. Als ik de deur uitga, kijk ik tegen een leeg maïsveld aan."

De entertainer heeft daarom besloten op zoek te gaan naar een Amsterdamse woning. "Ik kan niet wachten weer deel uit te maken van die Amsterdamse gezelligheid. Van het gekanker en gezeur, de gierende trams, de drukte in het Vondelpark."

Gordon verlaat het Gooi niet direct. "Het zal wel even duren voordat ik mijn huis heb verkocht, ik vraag namelijk de hoofdprijs." De zanger zegt zijn huis te gaan missen. "Ik heb er gelachen, gehuild, me blij en ontzettend alleen gevoeld. Maar boven alles ben ik er gelukkig geweest."