WASHINGTON - "Ik ben een emotioneel wrak", zei Britney Spears donderdag in een interview met het programma Today op de Amerikaanse zender NBC. Het was het eerste interview van de zangeres na de geboorte van haar zoon Sean Preston. Inmiddels is ze zwanger van haar tweede kind.

Het interview ging onder meer over de aanhoudende geruchtenstroom dat Spears zou willen scheiden van haar man Kevin Federline. De zangeres, die gedurende het hele interview kauwgom kauwde, ontkende. "Kevin helpt me door de hormonale ups en downs van de zwangerschap heen." Ze noemt zichzelf een emotioneel wrak.

Hormonen

"Niet op een negatieve manier. Het ene moment heb ik een hysterische lachkick en het volgende moment barst ik in tranen uit. Het zijn de hormonen."

Platteland

Toen het onderwerp 'paparazzi' werd aangesneden, barste de popprinses in tranen uit. "Ik zou willen dat ze me met rust lieten." Spears lag onder vuur toen ze door jagende fotografen werd gekiekt terwijl ze auto reed met haar zoon op schoot. Daar was volgens haar niets mis mee. "Ik kom van het platteland, als klein kind zat ik tijdens het autorijden ook bij mijn vader op schoot."