AMSTERDAM - Het huwelijk van Britney Spears en Kevin Federline is 'uitstekend'. Dat zegt de 24-jarige Amerikaanse zangeres in een televisie-interview dat donderdag wordt uitgezonden.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Het verhaal dat Kevin in de kelder moet wonen dat in verschillende media opdook, is volgens Britney totale onzin. Zij is dol op haar man, zegt Britney, en hij steunt haar. Juist de roddeljournalisten hebben een 'emotioneel wrak' van haar gemaakt.

Respect

De paparazzi zijn te ver gegaan, vindt Britney, door haar in privé-situaties te fotograferen. "Wij zijn ook maar mensen die onze privacy en een beetje respect nodig hebben."

Ook de kritiek in de pers over haar kwaliteiten als moeder verwerpt zij. "Ik weet dat ik een goede moeder ben." In de pers verschenen in februari foto's waarop te zien is hoe zij een auto bestuurt, terwijl zoon Sean Preston op haar schoot zit.

Plattelandsmensen

Daarop volgde een storm van kritiek. Britney is zich echter van geen kwaad bewust. "Dat deed ik ook met mijn vader. Ik zat op zijn schoot en ik speelde chauffeur", zegt de zangeres uit Louisiana. "Wij zijn plattelandsmensen."

Spears is in de herfst van 2004 getrouwd met Federline, die probeert een loopbaan als rapper van de grond te krijgen. Hun zoon Sean Preston is in september geboren. Vorige maand onthulde de blondine dat zij opnieuw zwanger is.