Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Een dochtertje voor de Borsato's. Is dat niet wat vroeg? En ook een dochter voor prinses Maxima. Is die überhaupt al zwanger dan? Verder is de oorlog tussen de Soundmixshow en Idols nog in volle gang, krijgen we een kijkje in de portemonnee van Jan des Bouvrie. Hoeveel krijgt hij voor een metamorfose en waar rook is, is vuur. Marion bedroog pianist Wibi Soerjadi wel degelijk. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Geen fan van Idols

Het laatste woord tussen Henny Huisman en de juryleden van Idols is nog nietgesproken. Vorige week berichtten wij al dat Henny woedend was omdat zijnSoundmix plaats had moeten maken voor talentenjacht Idols, nu laat Jerneykaagman van zich horen. Zij is jurylid van Idols en wie haar in die rolactie heeft gezien, weet dat ze bikkelhard en ijskoud is. En dat is ze ookin haar uitlatingen over Huisman's Soundmixshow. 'Die winnaars blijvenaltijd imitators' zegt ze minachtend ze in de Story. Henny is razend. "Hetis van de gekke dat Jerney zo neerbuigend is over mijn finalisten" briesthij, daarmee doelend op winnaars Marco Borsato, Gerard Joling en HelmutLotti. Maar Kaagman blijft van mening dat de Soundmixers watjes zijn. "Hennylaat ze in de waan dat ze een grote ster kunnen worden. Bij ons weten zetenminste waar ze aan toe zijn. Ook al is dat keihard." En wie hetprogramma heeft gezien, weet dat dat nu juist de grote lol is van detalentenjacht: de snoeiharde kritieken en de teleurgestelde reactie van dekandidaten daar op. Die dachten nou juist dat ze het helemaal waren. Net alsJerney Kaagman en Henny Huisman, eigenlijk.

Derde Borsatobaby?

'Dochterje voor Marco en Leontine' staat er vet voor op de Weekend. Hoe kan dat nou, ze is toch pas in december uitgerekend? Is het kind te vroeg geboren? Maar nee, het is allemaal loos alarm. Weekend brengt het nieuws dat de derde Borsato-baby een meisje wordt, alsof het een nieuwtje is. Dat wisten het allang, alleen de naam is nog niet bekend. Hè, jammer, we hoopten op een nieuwtje , maar in het interview vertelt Marco alleen dat hij zo'n gelukkige family-man is. Jahaa, dat weten we nou wel.

Jan (vals) beschuldigd

'Ik stop ermee!' roept Jan des Bouvrie uit. Waarmee? Nou, met het'metamorfoseren' van woonkamers in het programma van SBS6. 'Er is bijna geenwoonkamer in Nederland waar we niet zijn geweest' grapt hij met veelzelfspot. Maar het lachen vergaat hem bij deel 2 van het verhaal in Story.Jan is namelijk vals beschuldigd van het indienen van vééél te hogeonkostendeclaraties. Voor een tripje naar Marokko, waarbij vrouw Moniquenatuurlijk aanwezig was, diende hij een nota in van 27.000 Euro! En dat vooreen weekje. Da's inderdaad behoorlijk, maar wat blijkt? Jan weet van niets!Dat is nou een echte roddel, in de wereld geholpen en een eigen leven gaanleiden. Om verdere verdenkingen weg te nemen wil Jan ook nog wel even kwijtdat hij niet per aflevering 7.000 Euro krijgt (zoals werd gefluisterd), maarprecies 2.722,-.Ook niet mis. Maar blijkbaar heeft Jan het niet echt nodig,want zoals reeds aangekondigd, stopt hij voorlopig met de metamorfoses.Ergens volgend jaar komt er een nieuwe programma met/voor Jan.

Prinsesje

Nou, ze zijn er uit bij de Story. Maxima is zwanger en krijgt een dochter.Dat heeft hun eigen huis-astroloog tenminste voorspeld. Die uitspraak deedde astroloog al toen Maxima trouwde met Alexander. Verder denkt hij te wetendat Maxima drie kinderen krijgt. Hij vergeet er echter bij te melden of diedrie kinderen ook alle drie van Alexander komen. Want dat hoeft natuurlijkhelemaal niet; ze kunnen best ooit scheiden, hertrouwen en met anderen nieuwegezinnen stichten. Gebeurt zo vaak tegenwoordig, dus waarom dan niet in hetkoninklijk huis? Maar goed, zo ver zijn we nog niet. Eerst maar eens deeerste oranjespruit afwachten. Het meisje wordt volgend jaar zomer geboren,volgens de astroloog, en daarom wordt er haast gemaakt met het opknappen vanhet woonhuis van het paar. Want Maxima wil er eind dit jaar in, zodat zeruim de tijd heeft om haar babykamertje roze te schilderen.

Met de platenbaas

Waar rook is, is vuur en jawel: Weekend denkt te weten waarom het droomhuwelijk tussen Wibi Soerjadi en zijn Marion is afgelopen. Zij legde recentelijk een verklaring af en meldde dat er géén ander in het spel was. De liefde was gewoon over. Maar Weekend tipt Wibi's platenbaas als mogelijke lover van Marion. De echtelijke twist is op hoog niveau uitgevochten. Toen Wibi achter het overspel kwam, eiste hij van Universal dat de platenbaas -een fransman- zou worden ontslagen. De fransoos maakte daarop een einde aan de relatie met Marion. Gevoelige Wibi stortte in en was een tijd overspannen. En nu is het huwelijk dan toch echt voorbij. Weekend zet nog even op een rijtje wie er nog meer hebben ontkend problemen te hebben: 'Ook zij logen glashard!'. Dat waren Caroline Tensen, Anita Meyer, Willeke Alberti en Soren Lerby, Anita Witzier en Berdien Stendberg. Allemaal werden ze bedrogen of bedrogen ze zelf en riepen om het hardst dat er niets aan het handje was met hun relatie.