AMSTERDAM - Kylie Minogue heeft dit weekeinde een verrassende comeback gemaakt voor een publiek in Londen. Tijdens een optreden van haar jongere zus Dannii in de nachtclub Astoria beklom ze onverwacht het podium om met haar te zingen.

Een van de aanwezigen laat in de Britse krant Daily Telegraph weten dat het publiek helemaal uit zijn dak ging. Bij de aanblik van de zingende Australische zusjes zouden heel wat tranen zijn gevloeid.

Ook Dannii had moeite om haar tranen te bedwingen, zegt de toeschouwer in de krant. Ze gaf het concert ter promotie van een album met haar grootste hits. Het was de eerste keer dat Kylie weer in de openbaarheid trad sinds vorig jaar borstkanker bij haar werd geconstateerd. Sindsdien mijdt ze de publiciteit.

Geruchten over een exclusief interview dat binnenkort zou verschijnen, worden op haar website van de hand gewezen. Wel heeft Kylie volgens de site veel zin om weer aan de slag te gaan. Ze bereidt zich in alle rust voor op haar comeback.

Ontroerd

In de Londense club, die voor een groot deel was gevuld met homoseksuele fans, zongen Dannii (34) en Kylie (37) het nummer 'Jump to beat'. Kylie zou erg ontroerd zijn geweest door het warme onthaal van de fans van haar zusje.