LONDEN - De echtgenote van Paul McCartney heeft als prostituee gewerkt voor rijke klanten. Dat schrijft de Britse krant News of the World zondag. Vorige week werd al in de media breed uitgemeten dat Heather Mills, die momenteel met McCartney in scheiding ligt, werkzaam is geweest als pornomodel.

Als prostituee zou Mills in de jaren tachtig en negentig soms duizend Britse pond (ongeveer vijftienhonderd euro) per sessie hebben ontvangen. Het zou onder meer zijn gegaan om orgies, waaraan ook andere dames van lichte zeden meededen.

Wapenhandelaar

Een van haar klanten was volgens de krant de Saudische wapenhandelaar Adnan Kashoggi. De bronnen van de tabloid zijn onder anderen Abdul Khoury, de ex-secretaris van de miljardair, en ex-prostituee Denise Hewitt.

De 37-jarige Mills, tegenwoordig een dierenactiviste, trouwde in 2002 met de ex-Beatle. Het echtpaar wijt de scheiding aan negatieve verhalen in de roddelpers. De nieuwe onthullingen hebben waarschijnlijk invloed op de hoogte van de geldsom die Heather meekrijgt na de scheiding van multimiljonair McCartney. De zanger zou niet op de hoogte zijn van haar verleden als prostituee.