AMSTERDAM - Rebecca Loos wil kinderen. Als dat niet lukt binnen twee jaar, adopteert de Nederlandse beroepsberoemdheid een kind. "Toen ik opgroeide, kende ik twee lieve Chinese zusjes die waren geadopteerd", zei Loos in de Britse krant Daily Mail. "Dus ik overweeg zeker een Aziatisch kind te adopteren. Er zijn zoveel kinderen in de wereld die liefde nodig hebben, en ik heb zoveel liefde te geven." Het zou zonde zijn als die liefde alleen naar haar hond ging, zei Loos.

De 27-jarige diplomatendochter, die momenteel een relatie zou hebben met voormalig voetbalprof John de Wolf, snapt niet dat iedereen haar met David Beckham in verband brengt. Loos werd bekend toen zij haar affaire met de Engelse topvoetballer in de openbaarheid bracht. "Ik begrijp echt niet waarom journalisten altijd willen doorgaan over David. Het was maar twee jaar. We zijn allemaal verder in ons leven."

Momenteel neemt Loos acteerlessen. Zij overweegt zowel ondernemer als actrice te worden. Op SBS 6 presenteert zij met De Wolf het voetbalprogramma Hart van Oranje.