Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week nóg een beauty-ingreep voor Linda de Mol, dat Patrick Kluivert zijn vrouw terug wil, de miljoenen van Connie, dat Jantje Smit zijn nieuwe huis sloopt en zelfs bij de gehandicapte Mis(s) verkiezing wordt gefraudeerd. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Pat en Ans

Patrick Kluivert en zijn ex Angela staan deze week in alle bladen. De reden is de lancering van Patrick's boek. In de pers licht Patrick nogmaals berouwvol een paar van zijn wandaden toe: een dodelijk ongeluk en een (vermeende) verkrachtingszaak. O, o, o, wat heeft de voetballer een spijt. Ook van het stuklopen van zijn huwelijk trouwens. Hij had daar véél meer energie in moeten steken, vertelt hij aan iedereen die het maar wil horen. Want Patrick wil niks liever dan zijn Angela weer terug. Dolgraag zou hij weer een gezinnetje vormen. Per jaar is hij nu zo'n 16 duizend euro kwijt aan vliegtickets om zijn zoons in Amsterdam te zien. Maar Angela is duidelijk: zij wil niet met Patrick verder. Inderdaad, de twee hebben nog een goed contact, spreken elkaar regelmatig, maar dat is vooral om de kinderen, aldus Angela. Een verzoening kan Patrick uit zijn hoofd zetten. Zo, da's klare taal voor de voetballer. Met dat antwoord kan hij terug naar Spanje vliegen.

Connie's miljoenen

'Hoe rijk zijn Connie en Hans Breukhoven nou eigenlijk echt?' vroeg Story zich af. Want nu Connie nóg een super-appartement in Amsterdam heeft gekocht, wordt het spaarpotje van de glamourdiva en haar platenbaas toch aardig aangesproken. Navraag bij het kadaster verraadt dat de Breukhovens inmiddels 7 objecten op vier huisnummers in de hoofdstad bezitten. Waarde: 4 miljoen euro, de extravagante verbouwingen van La Connie niet meegerekend. Maar Bruin kan het goed trekken. Hans verdient jaarlijks een kapitaal met investeringen en staat voor een half miljoen salaris op zijn eigen loonlijst. Connie heeft 2 eigen bedrijven, en samen heeft het stel 9 ondernemingen. Hun vermogen wordt geschat op zo'n 75 miljoen. Daar kan Connie dus zorgeloos van winkelen, een inpandig zwembad in Amsterdan laten bouwen en de privé- garage volzetten met fonkelnieuwe scooters, een kekke mini Cooper en een stijlvolle Bentley.

Nieuw gebitje

Nee, ze liet écht geen Botox inspuiten, bezweerde 'natural beauty' Linda de Mol altijd. Totdat ze moest bekennen haar ogen te hebben laten liften. En oh, ja, er werd ook wel eens een rimpel-vervagertje ingespoten. Tegenstanders vonden dat Linda's gezicht onherkenbaar veranderd was en de bladen stonden vol van de gevaren van Botox en andere cosmetische ingrepen. Maar daar heeft blonde Lin zich blijkbaar niets van aangetrokken. Ze wil nu zelfs nóg mooier worden. Nog immer strak en rimpelloos werd ze dan ook volgens Party gespot in een tandheelkundige kliniek. Deze is gespecialiseerd in 'facings' voor tanden. Dat zijn een soort losse hoesjes die over de eigen tanden worden geschoven. Het resultaat: een witter dan witte glimlach, waarbij elk oneffenheidje is weggewerkt. Kost wat (E 32.000,-), maar dan heb je ook wel een filmsterrengebit. Binnenkort dus Linda's glimlach in de gaten houden en kijken of ze echt nieuwe happers heeft genomen.

Volendams paleis

Zanger Jan Smit heeft het goed voor elkaar. Hij verdient lekker met zijn optredens en woont ondertussen gewoon thuis. Moeders doet de was, kookt zijn eten en verschoont zijn bed. Dat blijft altijd keurig schoon, want Jan neemt geen meisjes mee naar zijn jongenskamer. Flikflooien doet hij niet onder het dak van z'n ouders, vertelde hij ooit. Ondanks de service van z'n moeder heeft Jan Smit nu tóch de sprong gewaagd en een eigen huis gekocht. We zien in Weekend een riant nieuwbouwhuis, met tuin, garage en een aanbouw die vroeger een tandartsenpraktijk was. Vraagprijs: 660.000 Eurootjes. Het huis ligt vlak bij het centrum en Jan kan na een bezoekje aan zijn favoriete kroegen zó zijn bed inrollen. Toch is het stulpje niet mooi genoeg voor Janneman. Hij verklapte aan een buurman dat hij de hele tent gaat verbouwen. Volgens de beschrijving wordt het een waar vrijgezellenpaleis. Er komt een sauna in, een poolbiljart, een studio en een bubbelbad. Er zijn straks vast een heleboel meisjes in het dorp die dat maar wát graag een keertje een beschuitje willen komen eten bij de zanger.

Mis(s) verkiezing

Twee miljoen kijkers keken hoe Roos de titel van 'Mis(s) 2006' won. Het was een verkiezing voor meisjes met een handicap en Roos zit dan ook in een rolstoel. Het programma werd bedacht en gepresenteerd door Lucille Werner, zelf ook met een mank been. We hebben het programma niet gezien, maar het lijkt ons een leuke show. De meisjes op de foto's zien er knap uit en dragen beeldige avondjurken. Party weet echter te vertellen dat zelfs bij déze bijzondere verkiezing is gefraudeerd. De ouders van de winnares hebben een commercieel bedrijf dat geld verdient in de zorg. Presentatrice Lucille Werner zou banden hebben met de familie en ze zou daarom Roos extra aandacht in de show hebben gegeven. Voortrekkerij dus, die Roos meer dan 50 procent van de stemmen opleverde. Het schijnt een enorme rel opgeleverd te hebben achter de schermen. Jammer dat het gescheld en gekijf van al die mooie meiden niet óók live op tv te bewonderen was!