AMSTERDAM - Rebecca Loos heeft een relatie met John de Wolf. Dat vertelt de Nederlandse diplomatendochter in de Britse krant The Sunday Mirror. "Het is nog pril, maar hij is gescheiden en het is een schatje."

Bekijk video: Modem/ Breedband

Loos en voormalig profvoetballer De Wolf zijn vanaf zondag samen te zien in het televisieprogramma Hart van Oranje op SBS 6. Tijdens het wereldkampioenschap voetbal reizen ze voor dit programma met een bus door Duitsland op zoek naar het Oranjegevoel bij Nederlanders.

David Beckham

Rebecca Loos werd wereldwijd bekend door haar affaire met stervoetballer David Beckham. De daaropvolgende media-aandacht leverde haar enkele rolletjes op in tv-shows. Zo presenteerde ze in 2004 een tijdje het programma Shownieuws en speelde ze onlangs nog de rol van verleidster in het Veronica-programma Temptation Island.

Sharon Osbourne

In Engeland krijgt de 27-jarige brunette de laatste weken weer veel media-aandacht door haar aanvaringen met Sharon Osbourne in 'X -factor: Battle of the stars'. In dat televisieprogramma vechten beroemdheden een muzikale strijd uit met elkaar. Loos vormt een duo met James Hewitt, de voormalige minnaar van prinses Diana.

Jurylid Osbourne is een goede vriendin van David en Victoria Beckham en steekt haar afkeer van Loos niet onder stoelen of banken. Zo vroeg ze Rebecca na een optreden of ze misschien vergeten was een slipje aan te trekken, waarop Loos huilend het podium verliet.