AMSTERDAM - Kylie Minogue kijkt uit naar haar comeback. Dat vertelt de Australische zangeres in de The Sydney Morning Herald. "Ik voel me goed en kan niet wachten om weer volop mee te draaien", zegt ze in de krant.

Vorig jaar mei werd borstkanker bij de zangeres geconstateerd. Begin dit jaar werd ze kankervrij verklaard. "Het is een lange, moeilijke weg geweest."

Nadenken

Door de gedwongen rustperiode het afgelopen jaar heeft Kylie veel kunnen nadenken. Daarbij heeft ze even gespeeld met het idee om haar zangcarrière te beëindigen, maar dat idee heeft ze weer snel laten varen."Ik realiseerde me dat ik een baan heb waar ik van houd en waar ik veel plezier uithaal."

Imago

De 38-jarige zangeres heeft de laatste maanden veel veranderingen en gemoedstoestanden meegemaakt en zegt dichter bij zichzelf te zijn gekomen. Met haar rentree wil ze afrekenen met haar imago van sekssymbool. "Als ik denk aan alle beelden van mezelf die ik heb gecreëerd, dan is er geen een dat echt bij mij past. Ik ben een heel gewoon meisje, met dezelfde angsten en problemen als iedereen."

Boek

De Australische zangeres heeft haar officiële comeback gepland in december. Ze treedt dan in Sydney op voor twintigduizend fans. In september brengt ze een kinderboek uit, 'The showgirl princess'. Dat verhaal gaat over een meisje dat niets liever wil dan beroemd worden.