Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week de miljoenenschuld van Tooske, dat LUV achter de rollator moest, Gerard Joling op een olifant reed, de metamorfose van zwemster Inge, dat Quote de Borsato's in gevaar brengt en nogmaals de rel rond de parkeerprinsen.

Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Grote schuld

Verwachtingsvol wordt gekeken naar het buikje van presentatrice Tooske Breugem, inmiddels Ragas. Is ze al zwanger van haar Bastiaan? Deze heeft immers al een zoontje uit een eerdere relatie, dus een tweede kind zou er makkelijk bij kunnen. Maar volgens Story zou Toos wel willen, maar niet kúnnen. Ze moet namelijk geld verdienen. Véél geld zelfs, want het echtpaar heeft torenhoge schulden. Nu verdienen beiden wel lekker, maar nu ze onlangs een duur huis kochten, zitten ze vast aan een mega-hypotheek. Voor ruim 1,5 miljoen kochten ze een Amsterdams pand, lieten dit voor 3 ton verbouwen en leenden later óók nog eens 1,5 ton extra. Samen dik 2 miljoen, wat neerkomt op 7500 Euro aflossing per maand. Bastiaan heeft een leuk spaarpotje uit de tijd dat hij bij een boy-band zong, maar het salaris als musicalster is niet riant. Tooske daarentegen verdient bij de Tros zo'n 4 ton en een veelvoud daarvan in Duitsland. En dus moet Toos voorlopig het grote geld verdienen en haar babywens nog even in de ijskast zetten.

Circustoppers

Gerard Joling, Gordon en René Froger traden deze week op in de Arena. Als 'Toppers' hadden ze een mega-show in elkaar gedraaid. Nu weten we dat de drie heren niet vies zijn van veel glitter en foute kitsch, maar deze show leek nog het meeste op een circusvoorstelling. Gerard Joling droeg een over the top glitterpak met veren-staart, Gordon had z'n krullen 'gestraight' en had opeens hip piekhaar en ook René zat vol met glimmers. Gerard maakte z'n entree op een olifant van circusdame Pammy Boltini, de heren gingen verkleed als Romeinse gladiatoren en René daalde à la Moulin Rouge af op een soort schommel. Groot feest dus, in de Arena. Hilarisch was het gastoptreden van LUV. De drie zangeressen droegen waanzinnige strass hoofdtooien en gouden lieslaarzen. Met een brede grijns kwamen ze op, leunend op een roze glimmende rollator. 'Een ideetje van Gordon' lacht Patty Brard in Privé. In elke rollator lagen een paar flessen wijn, en dat was natuurlijk Patty's eigen inbreng. Na afloop van het feest is er flink geproost op het succes van de show. Want de wijnflessen van LUV zijn allemaal op, biechtte Patty op.

Nieuwe tandjes

Zwemster Inge de Bruin staat bekend als een fashion victim. Altijd verschijnt de blondine in de hipste setjes van grote modenamen als Dior, Gucci en Cavalli, compleet met bijpassende tasjes, riemen en schoenen. Volgens Party heeft kampioen Inge recentelijk ook wat voor zichzelf geshopt bij de plastisch chirurg, want ze ziet er anders uit dan anders. Zo heeft ze nieuwe witter-dan-witte tandjes genomen, is ze verder zo bruin als een chocolade-ijsje (spray-cabine?) en duidt haar rimpel-loze voorhoofd op Botox. Ook haar kaaklijn staat strakker dan anders, wat een chirurgische ingreep vermoedt. Het blad meent dat Inge haar status als zwemster heeft omgezet in die van een BN'ner en het daarom nodig vindt haar uiterlijk te moeten versleutelen. Wij adviseren Inge ook te investeren in spraaklessen. Want met dat platte Rotterdamse accent van haar doet ze al het uiterlijke moois wel een beetje teniet.

Parkeerprinsen

Nog steeds staan de bladen vol met de rel rond de 'parkeerprinsen'. Wie het heeft gemist: de in Amsterdam wonende Oranje-boys hebben allemaal een 'valse' parkeervergunning. Ze staan te boek als 'hulpverlener' en mogen overal parkeren, tot grote woede van iedereen die geen plekje heeft of veel moet betalen. De prinsen betalen nu E 40, - per maand, terwijl een bedrijf voor een vrije vergunning E 600,- per maand moet ophoesten. Privé ontdekte nóg een interessant feitje over het wagenpark van de prinsen. Van zijn grootvader Bernhard erfde prins Bernhard een prachtige Ferrari. Zo'n bolide zet je niet onbeheerd op de gracht, en daarom bedacht een ijverige ambtenaar een slim plannetje. Prins Bernhard mag zijn racewagen in de bewaakte garage van de Amsterdamse Sociale Dienst stallen. Gratis waarschijnlijk. Een schril contrast met de arme drommels die bij diezelfde Sociale Dienst een uitkering komen aanvragen die minder is dan een maand parkeergeld!

Jonge miljonairs in gevaar

Uber-yup Jort Kelder heeft zich de woede van zijn rijke leeftijdsgenoten op de hals gehaald. In 'zijn' blad Quote publiceerde de hoofdredacteur een lijst van de rijkste, jonge Nederlanders tot 40 jaar. In de lijst worden jeugdige miljonairs met naam, toenaam èn banksaldo opgesomd. Zo staan daar Reinout Oerlemans (45 miljoen), voetballer Dennis Bergkamp (58 miljoen), producer Wessel van Diepen (30 miljoen) en Marco Borsato (27 miljoen). De genoemde heren zijn echter helemaal niet zo blij met het verschijnen van de lijst, volgens Party. Het schijnt dat Oerlemans en Borsato hebben geklaagd dat ze bang zijn dat hun kinderen ontvoerd zullen worden. Helaas heeft het blad Jort (zelf geen miljonair en ook geen kids) niet om een reactie gevraagd. Aan de andere kant: als kidnapper heb je geen Quote lijst nodig om te weten dat voetballers, zangers en tv-boys genoeg geld hebben om een flinke som losgeld te betalen.