AMSTERDAM - Kevin Federline wil zijn kinderen zo normaal mogelijk opvoeden. De echtgenoot van popdiva Britney Spears wil daarmee voorkomen dat zijn kroost lui en verwend wordt. Dat zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift Item.

Kevin en Britney hebben een zoontje, Sean Preston, en verwachten een tweede kind. Kevin heeft bovendien twee kinderen uit een relatie met actrice Shar Jackson.

De 28-jarige danser wil zijn kinderen leren hoe het leven is als hun ouders niet beroemd zouden zijn. Hij staat erop dat ze de waarde van geld leren kennen. "Mijn kinderen moeten leren wat een echte baan is, wat het echte leven is. Laat ze maar werken in een fastfoodrestaurant om dat te begrijpen."

Nietsnut

Federline ligt in Amerikaanse media onder vuur omdat hij een nietsnut zou zijn die zich nauwelijks bemoeit met de opvoeding van Sean Preston. Hij zou de hele dag met een groepje vrienden in en om zijn huis in Malibu rondhangen en het geld uitgeven dat zijn vrouw heeft verdiend.

De laatste weken werden geruchten over een op handen zijnde scheiding sterker. Het stel wil niet op de geruchten reageren.