AMSTERDAM - De concerten die de Rolling Stones geven in de Amsterdam ArenA worden verplaatst. Het concert van zondag 30 juli verschuift naar maandag 31 juli. Het concert op 1 augustus is uitgesteld naar een nog onbekende datum, waarschijnlijk zomer 2007.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Twee weken terug werd bekend dat de eerste vijftien concerten van de Europese 'A Bigger Bang'-tournee van de Stones, die op 27 mei in Barcelona zou beginnen, uitgesteld moesten worden wegens het ongeluk van Keith Richards. De 62-jarige rocker viel eind april tijdens een vakantieverblijf op het paradijselijke Fiji uit een palmboom en moest een operatie ondergaan.

De tournee wordt wel hervat, maar het nieuwe tourschema telt minder concerten. Wel is geprobeerd zoveel mogelijk landen aan te doen.

De gekochte kaarten voor 30 juli blijven geldig voor het concert op de 31ste en kaarten voor 1 augustus blijven geldig voor het vervangende concert. De datum van dit tweede concert wordt naar alle waarschijnlijkheid half juli bekend gemaakt.

Inleverdatum

Bij verhindering kunnen de kaarten tot uiterlijk 20 juli worden teruggebracht. De uiterste inleverdatum voor het concert van 1 augustus wordt later bekendgemaakt. De ArenA-concerten zijn zo goed als uitverkocht.