AMSTERDAM - Rebecca Loos heeft opnieuw een aanvaring gehad met Sharon Osbourne. Dit keer kregen de twee ruzie tijdens de opnamen van het Engelse tv-programma X Factor: Battle of the Stars.

De echtgenote van rockzanger Ozzy Osbourne uitte daarbij kritiek op de Nederlandse diplomatendochter, die bekend werd door een kortstondige relatie met stervoetballer David Beckham. Dat meldt de Engelse krant The Sun.

In het televisieprogramma voeren beroemdheden een muzikale strijd. In de dagelijks uitgezonden afleveringen zingen verschillende koppels een nummer, waarna de kijkers deelnemers kunnen wegstemmen. Nadat Loos maandag een lied had gezongen met James Hewitt vroeg jurylid Osbourne haar of ze misschien vergeten was een slipje aan te trekken. Loos liep daarop huilend het podium af. Hewitt is een voormalige minnaar van de Britse prinses Diana en vormt met Loos een koppel in deze editie van het programma.

Excuses

Dinsdag reageerde Osbourne opnieuw fel op het optreden van Loos en Hewitt. Na afloop van het nummer 'Baby it's cold outside' bood ze sarcastisch haar excuses aan. "Ik gedroeg mij erg onprofessioneel, omdat ik je niet afrekende op je zangkwaliteiten. Heb je vandaag iets vastzitten in je keel?"

Osbourne is een goede vriend van David en Victoria Beckham. Toen ze ontdekte dat Loos een van de deelnemers van X Factor was, dreigde ze uit de jury te stappen. De producenten van het programma beloofden daarop haar zo veel mogelijk bij de 27-jarige Nederlandse weg te houden, schrijft The Sun.

Oranjegevoel

Loos presenteert vanaf zondag voor SBS 6 het programma Hart van Oranje. Met oud-voetballer John de Wolf gaat ze elke dag op zoek naar het Oranjegevoel bij Nederlanders. In april speelde ze de rol van verleidster in het Veronica-programma Temptation Island.