AMSTERDAM - Johnny Depp zal over een tijdje met zijn ex Kate Moss op het witte doek te zien zijn. Depp stemde ermee in dat Moss zijn tegenspeelster wordt in de biografische film over INXS-voorman Michael Hutchence. Depp zal de rol van Hutchence op zich nemen, Moss speelt diens vriendin Paula Yates.

Volgens de Britse krant Daily Express was aan Depp gevraagd of hij de deal zou afblazen als zijn ex-liefje zijn tegenspeelster zou worden. Daarop antwoorde de acteur: "Zover ik weet niet". Volgens de krant hoopt regisseur Egan dat er nog steeds chemie zal zijn tussen de twee ex-geliefden, wat de film ten goede zou komen.

Volgens Egan is het een feit dat Moss haar relatie met Depp nooit helemaal heeft kunnen verwerken. In de film moeten Depp en Moss een hopeloos verliefd stel spelen.

Acteerervaring

Voor Moss wordt dit haar eerste grote filmrol. Het supermodel speelde al wel eens mee in de serie Blackadder en de televisiefilm Inferno, maar echte acteerervaring heeft ze niet.

Depp en Moss gingen in 1997 uit elkaar na een relatie van drie jaar. Depp kreeg daarna een relatie met zangeres Vanessa Paradis. Moss zette onlangs een punt achter haar knipperlichtrelatie met rocker en junkie Pete Doherty. Momenteel heeft het model een relatie met tv-presentator Russel Brand.