LONDEN - Wham!, het Britse popduo uit de jaren tachtig, komt eenmalig terug. Voor de eerste maal sinds de opheffing van de groep in 1986 treden George Michael en Andrew Ridgeley samen op. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

De 42-jarige George Michael wil zijn 25 Live Tour opluisteren met een duet in het Wembley-stadion, de plaats waar de twee mannen voor het laatst samen zongen. Tijdens de tournee, die in september van start gaat, komen Michaels grootste hits aan bod. Ook Wham!-klassiekers passeren de revue.

"Ik ga Andrew vragen of hij 'Last Christmas' met mij wil zingen", zegt George Michael. "Wij speelden dat nummer samen aan het einde van de sets in Wembley. Het zou fantastisch zijn om hetzelfde twintig jaar later te doen."

De twee schoolvrienden scoorden hits met nummers als 'Wake me up before you go go', 'Wham rap' en 'Club Tropicana'. Na zijn Wham!-tijd werd George Michael een succesvol soloartiest. Hij heeft 85 miljoen platen verkocht. Ridgeley leeft teruggetrokken met zijn vrouw. George Michael treedt begin november driemaal op in Nederland.