Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat na dansen nu ‘sterrenbowlen’ hot wordt, Guusje Nederhorst’s opvolgster zwanger is, José van LUV naakt gaat, Oranjeprinsen vals parkeren, Angela Kluivert niks te melden heeft en Ron Brandsteder’s vrouw met de handen in ’t haar zit. Letterlijk.

Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Happy family

Party laat het nog even in het midden, maar Story meldt ons dat Kane-zanger Dinand Woesthoff opnieuw vader wordt. Het zoontje dat hij heeft met de overleden Guusje Nederhorst krijgt er een broertje of zusje bij. Dinand’s nieuwe vriendin Lucy, een knappe blondine, schijnt zwanger te zijn. Deze Lucy is al een hele tijd in het leven van Dinand, en heeft zich als een nieuwe moeder op zoontje Dean Maddy gestort. Overal verschijnt het stel met z’n drietjes en op de foto’s zien we steeds een lief, blij gezinnetje. Even het buikje van Lucy in de gaten houden dus, en voor je ’t weet, lopen ze straks met z’n viertjes.

Bowlen met sterren

Eerst was het Dancing with the Stars I, en na het waanzinnige succes volgde al snel deel II op televisie. Ook dat sloeg goed aan. Bij supermarkt en boekhandel lagen opeens DVD’s over ballroomdansen in de schappen en dansen was weer helemaal ‘hot’. Dus waarom niet lekker voortborduren op ’t succes, dacht presentator Carlo Boszhard. Samen met Idols-Jamai en Henny Huisman nam hij een proefuitzending op van ‘bowlen met de sterren’. ‘Tijdens de opnamen hebben we werkelijk gegierd van het lachen, waanzinnige pret gehad’ giebelt Carlo nog na in Party. Het is nog niet zeker of het programma daadwerkelijk uitgezonden gaat worden, maar wij kunnen ons er weinig geinigs bij voorstellen. Waar bij dansen nog wordt gezwierd en gezwaaid in mooie glitterjurken, lijkt bowlen ons weinig glamoureus. Wordt het niks, dan staan ons nog altijd ‘Sterren dansen op ijs’, ‘Darten met sterren’, ‘Dancing on Ice’ en ‘Zingen met sterren’ bij diverse omroepen te wachten.

LUV

De drie dames van LUV doen het leuk. Nadat Patty, José en Marga eerst in therapie moesten om weer met elkaar te kunnen samenwerken, geven ze nu het ene optreden na het andere. Natuurlijk zorgt Patty Brard er met een hysterische toeval op z’n tijd voor dat de club het nieuws blijft halen, dat is haar wel toevertrouwd. Maar Party ving op dat ook de andere zangeressen zich niet onbetuigd laten. Op een fanclubdag ontging het maar weinigen dat alle drie de vrouwen sloten champagne dronken. De fans vreesden voor een ordinaire, dronken ruzie, maar die bleef (helaas?) uit. Wel ‘gonste’ het gerucht dat –of all people- José voor een mannenblad bloot gaat poseren. De donkerharige José lijkt altijd de braafste van het stel en liet zich zelfs gedwee op bevel van Patty naar de plastisch chirurg sturen. Blijkbaar is ze zó trots op haar opgeknapte koppie, dat ze er mee op de foto wil. Maar hoe zit dat dan met het 50+ lichaam van José onder haar gefacelifte hoofd? Heeft dat de tand des tijds ook goed doorstaan?

Vals parkeren

Er wordt altijd beweerd dat de leden van ons Koningshuis geen normaal leven kunnen leiden. Altijd in het middelpunt, altijd gevolgd door camera’s, nooit privacy. Maar een telg van Oranje zijn, heeft ook veel voordeeltjes. Weekend ontdekte dat de Amsterdamse prinsen Maurits, Bernhard en Floris een speciale parkeervergunning hebben. Daarmee mogen ze overal in de hele stad gratis parkeren. ‘Amsterdam heeft het meest linkse gemeentebestuur uit de geschiedenis, en van de PvdA- en GroenLinks bestuurders zou men toch verwachten dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen burgers. Niets is minder waar…’ aldus het blad. De zere plek zit ‘m in het feit dat de prinsen een parkeerpas van een ‘hulpverlener’ hebben gekregen. Die is eigenlijk bestemd voor huisartsen, verloskundigen en professionele hulpverleners, zodat die altijd hun auto kwijt kunnen als ze een leven moeten redden. De vergunning kost slechts E 40,- per maand, terwijl in het centrum E 4,40 per uur moet worden betaald. Weekend vroeg nog even na welke andere bekende Personen ook zo’n vergunning hebben, maar daar kregen ze helaas geen reactie op.

Mooi, maar vervelend

Weekend geeft de ex van Patrick, Angela Kluivert een behoorlijke veeg uit de pan. ‘Ze heeft, zo lijkt het, nooit meer gedaan dan shoppen in de PC Hooftstraat en mooi zijn op party’s. De grote vraag is dan ook: waar haalt Angela Kluivert haar sterallures vandaan?’ kattekopt het blad. ‘La Kluivert’ verscheen op een feestje van ontwerper Rodrigo Otazu, maar weigerde de pers te woord te staan. ‘Hooghartig draaide ze haar hoofd om als een journalist iets probeerde te vragen en met dedain keek ze naar de Bekende Nederlanders die de media wel geduldig te woord stonden’, aldus Weekend. De journalist neemt wraak met een vals citaat: ‘Ik denk dat ze niets wilde zeggen, gewoonweg omdat ze niets te vertellen heeft’. Oppassen voortaan, Ans, want de Nederlandse Pers houdt niet van arrogantie. Volgende keer maar weer even lief lachen naar de camera, dan ben je weer helemaal ’t vrouwtje.

Kappertje spelen

Voor ’t geld hoeft de vrouw van Ron Brandsteder het niet te doen. Presentator Ron is schathemeltjerijk. ‘Waarom moet Ron’s vrouw bijverdienen?’ vraagt Privé zich nu af. Want volgens het blad klust Yvonne regelmatig bij in een kapsalon. Eén keer in de week stroopt mevrouw Brandsteder haar mouwen op en gaat aan de slag. Ze wast haren van klanten, wast kopjes af in het keukentje en veegt haren van de vloer. ‘Ze is nergens te beroerd voor’ aldus een klant van de kapsalon. Waarschijnlijk heeft verveling Yvonne ertoe doen besluiten weer aan het werk te gaan. Haar twee zoons zijn bijna volwassen en Ron zal het wel druk hebben met z’n werk. Wie een hoofdmassage wil hebben van Yvonne, kan reserveren bij kapsalon René in Laren. Neem wel een volle beurs of geladen creditcard mee, want kapper René is de Gooise variant van Leco. Want Yvonne Brandsteder wast natuurlijk wel alleen duur glamourhaar, geen gewone watergolfjes. Je moet als BN’ner ergens de grens trekken, nietwaar?