AMSTERDAM - Kate Moss heeft iets met drugsverslaafden. Net nu ze is verlost van junkie Pete Doherty slaat ze Russell Brand aan de haak. Dat schrijft de Britse krant The Sun. De ex-drugsverslaafde is presentator bij de Britse tak van MTV en staat aan de wieg van een succesvolle televisiecarrière. Kate en Russell zouden dinsdag de nacht samen hebben doorgebracht.

Ingewijden weten volgens de tabloid te vertellen dat Brand en Moss veel gemeen hebben. Hij herstelt van een drugs-, drank- en seksverslaving, zij van haar cocaïneschandaal en haar relatie met Doherty. "Ze heeft iemand gevonden die net zo wild heeft geleefd als zij, maar nu het rechte pad opzoekt", zegt een bron in de krant.

Russell werd eerder ontslagen bij MTV nadat zijn verslaving aan het licht kwam en hij vlak na de terreuraanslagen in New York verkleed als Osama Bin Laden op zijn werk verscheen. Inmiddels is hij weer aan het werk voor de muziekzender.

Show

De 30-jarige Brand is ook stand-upcomedian. Met haar goede vriendin en ex-vrouw van Jude Law, Sadie Frost, bezocht Kate dinsdag zijn show in een pub in Londen, waar ze zich enorm zou hebben vermaakt. Daarna bezocht het drietal een liefdadigheidsveiling en een club, om de avond te eindigen in het appartement van Russell. "Sindsdien hangen ze voortdurend met elkaar aan de telefoon", verklapt de bron.

Eerder deze week gingen geruchten dat de 32-jarige Moss een relatie heeft met de ex van actrice Keira Knightley, Calvin Klein-model Jamie Dornan.