AMSTERDAM - Britney Spears is opnieuw betrapt op een onveilige situatie in de auto met haar zoontje Sean Preston. Ze had Sean maandag op de verkeerde manier in zijn kinderzitje gezet. Voorbijgangers fotografeerden de zangeres in haar Mini Cooper met open dak in de Californische stad Malibu, meldt de Amerikaanse krant New York Post.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Spears had haar acht maanden oude zoontje met zijn gezicht naar voren in het kinderzitje op de achterbank geplaatst. Volgens de wet in Californië moeten kinderen jonger dan één jaar met het gezicht naar achteren wijzen.

De New York Post liet de foto's aan een woordvoerder van de verkeerspolitie van Californië zien. Deze bevestigde dat Spears in overtreding was, maar zei dat de zangeres niet wordt vervolgd omdat de politie het incident niet zelf had gezien.

Vlucht

De 24-jarige popdiva raakte in februari in opspraak toen in bladen foto's verschenen waarop te zien was hoe ze in haar auto met haar ene hand het stuur vasthield en met de andere hand haar zoontje op schoot hield. Spears verklaarde op de vlucht te zijn geweest voor paparazzi die haar achtervolgden.

Vorige maand viel Sean in de woning van Spears uit een hoge stoel op de keukenvloer. Daarbij bezeerde hij zijn hoofd. Volgens onbevestigde berichten was sprake van een schedelbreuk. De kinderbescherming bracht daarop een bezoek aan Spears in Malibu.

Spears maakte een week geleden bekend opnieuw in verwachting te zijn. De tweede baby van Spears en haar man Kevin Federline wordt in oktober verwacht.