AMSTERDAM - Victoria Beckham heeft een nieuwe tatoeage laten zetten om de eerste nacht met haar man David te herdenken. Dat meldt de Britse krant Sunday Mirror. Victoria zette '8 mei' in Romeinse cijfers op haar pols. Op 8 mei 1997 deelden de zangeres en de voetballer van Real Madrid voor het eerst het bed met elkaar.

De voormalige Spice Girl kwam op het idee voor de tatoeage toen haar man haar maandag meenam voor een romantisch uitstapje naar Parijs. Posh was het zelf vergeten, maar David wilde op deze manier vieren dat het negen jaar geleden was dat zij hun eerste nacht met elkaar doorbrachten. Volgens een bron bij de krant was Victoria erg ontroerd door zijn romantische gebaar. "Ze heeft toen besloten om de gelegenheid te eren met iets blijvends."

De vaste tatoeëerder van het stel, Louis Malloy, zette de nieuwe tattoo bij de zangeres. De Engelsman vloog voor deze klus speciaal naar Madrid, waar het echtpaar woont. De tatoeage is vlak onder Victoria's 'DB'-tattoo geplaatst. Dit staat voor David Beckham.