Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Weekend die Paul de Leeuw een draai om z'n brutale oren geeft, de dames van Luv elkaars bloed nog steeds wel kunnen drinken, Henny Huisman razend is over het gesol met 'zijn' Soundmixshow en pianistenpaar Wibi Soerjadi en Marion uit elkaar gaan. En de zus van Marco Borsato noemt haar baby naar een bejaarde presidentsvrouw. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Foei Paul!

Niemand is erg over het beledigende gedrag van Paul de Leeuw te spreken, maar nu is hij wel erg ver gegaan. Weekend berispt de presentator op niet mis te verstane wijze. De Leeuw presenteerde het 'poldergala', de uitreiking van d Televizier ring. En hoewel Wendy van Dijk wel genomineerd was, won ze 'm niet. Jack Spijkerman ging er met de trofee van tussen. We citeren Weekend: "Paul, die opnieuw liet blijken mensen moeilijk in hun waarde te kunnen laten, sneerde'Wendy, ik gun je vanavond toch graag een gouden ring'. Daarmee natuurlijk zinspelend op het afgelaste huwelijk. Weekend is duidelijk niet te spreken over deze onvriendelijke opmerking. Ook komt het blad met een opmerkelijke mededeling: Wendy en Xander zijn weer bij elkaar. Maar, daarvoor geldt wat ons betreft: eerst zien, dan geloven…

Vuile Luv-oorlog

Ah, leuk, valse vrouwen onder elkaar. We lezen het in Story, waar ex-Luv zangeres José Hoebee het na al die jaren nog steeds niet kan laten op haar collega's te katten. Vooral Patty Brard moet het ontgelden. Hoe lang is het wel niet geleden dat de dames gezellig samen op het podium stonden en de ene hit na de andere scoorden? Haat en nijd is er nu. Zo laat José weten dat zij destijds de enige was die echt kon zingen. 'Maar dat geeft toch niks' speelt ze de onschuld, 'Patty was bijvoorbeeld weer heel goed in het uitzoeken van de jurkjes'. Oh la la, wat een subtiele belediging. Zoiets kan alleen maar van een vrouw komen. Maar Patty dient aardig van repliek: 'Een Luv-reünie organiseren, volgens mij heeft José die zelf opgezet. Maar ja, als je al jaren niets interessants meer te doen hebt, ga je dat soort nutteloze dingen organiseren'.En daar kan José het weer mee doen. Wij hopen volgende week op meer valsigheden van de dames, die helemaal niet zo Luv blijken te zijn.

Baby krijgt naam van presidentsvrouw

Is er dan niemand in de Borsato familie die zich nog ergens voor schaamt? Al wekenlang zien we foto's van de puilende buik van Leontine Borsato. Zwanger, oké, maar trek ook eens iets aan over die buik. We zien hem alleen nog maar bloot. Maar heel erg bont maakt zus Sylvana Borsato het nu, lezen we in de Party. Sylvana heeft net een dochtertje gekregen en raad eens hoe ze is genoemd? 'Jacky O.' Dat gelóóf je toch niet, naar Jacky Onassis. Het eerste dochtertje heet Romy, en dat zal dan wel naar Schneider zijn. Mens, wat doe je die kinderen aan. Het is al erg genoeg dat ze de immer bruingeblakerde Mary als oma hebben, de biseksuele ex-vriend van Gerard Joling als vader en dan ook nog zo'n voornaam.

Henny is boos

Woedend is Henny Huisman. Ze zitten aan zijn 'kindje', de Soundmixshow, en dát pikt de presentator niet. Wat is er aan 't handje? RTL4 komt met een nieuwe show. Die heet Idols en daarin wordt 'talent gezocht'. De show is een succes in het buitenland en heeft vele nieuwe sterren voortgebracht. Henny in Weekend: 'Maar over mijn sterren als Marco Borsato, Gerard Joling, hoor je niemand. Zeker vergeten' bast hij boos. Je begrijpt het al: de Soundmix show heeft moeten plaatsmaken voor Idols en dat pikt tv-vedette Huisman niet. Hoe durven die jonkies Tooske en Reinout Oerlemans? "Wij zoeken in ons programma een échte ster" reageert Tooske brutaal op Henny's kritiek. Oei oei, een erg domme blonde reactie. Want als Henny ècht kwaad wordt, dan zal de omroep waarschijnlijk eerder kant kiezen voor hun kijkcijferkanon en niet voor het zoveelste jonge presentatricetje.

Pianistenpaar uit elkaar

'Een drama' noemt de Privé het. Het droompaar Wibi en Marion Soerjadi gaat scheiden. Wie dat zijn? Hij is die donkere, jeugdig ogende klassieke pianist, zij zijn blonde eega. Wibi, het muzikale wonderkind, trouwde Marion vier jaar geleden en ze leken erg happy. Nog dit jaar kochten ze een mega-landhuis in Zeist om daar Wibi's zakenimperium op te bouwen. Marion is zijn manager en dat doet ze goed, want ze hebben erg, erg veel centjes. Ze wil dan ook graag zijn zaken blijven behartigen na hun scheiding, tenminste, als de relatie dat toelaat. Hoe dan ook, verklaart Marion, er is geen andere man in het spel. En zij is degene die haar koffers heeft gepakt, ze kon de relatie niet meer aan. Even iets heel anders: Albert Heijn zal wel balen van dit nieuws. Zij hebben net een nieuwe tv-reclame opgenomen met de Soerjadi's thuis (à la Adam Curry en Patricia Paay, Theo van Gogh en Emile Ratelband). De spot is pas een paar keer uitgezonden, maar zal nu wel van de buis moeten.