AMSTERDAM - Madonna vindt zichzelf een slechte moeder. De popdiva laat in een openhartig interview weten doodsbang te zijn dat haar succesvolle popcarrière de relatie met haar kinderen beschadigt. Ze voegt daar echter aan toe dat ze zich geen leven zonder muziek kan voorstellen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Madonna zegt zich vaak schuldig te voelen over haar lange werkdagen, maar weigert het rustiger aan te doen. "Het is altijd weer een strijd om een goede balans te vinden tussen werk en mijn kinderen", zegt de zangeres. "Ik ben altijd weg en ben bang om een slechte moeder te zijn. Vaak wil ik gewoon thuis zijn en mijn kinderen op bed kunnen leggen. Anderzijds, als ik dan eens een periode lang thuis ben verlang ik weer heel erg naar het artiestenleven", aldus Madonna.

Volgens Madonna heeft haar dochter Lourdes veel moeite met het feit dat ze zo'n beroemde moeder heeft. "Soms wil ze dat ik thuisblijf bij belangrijke dingen. Ze weet dat als ik ergens kom kijken alle aandacht op mij gericht is. Vorig jaar bracht ik Lourdes op haar eerste dag naar school, en alle kinderen hingen opeens om ons heen. Daar was ze geloof ik niet zo blij mee", aldus de popster.