Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Gordon okselfris is maar onhebbelijk, Angela Kluivert van zich af bijt, Sylvie's spruit er uit moet, de armoe op paleis Soestdijk en 'claimbaron' De Roy van Zuydewijn zich verlaagt tot 'down daten'. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Stuk chagrijn

'Hij mag dan zogenaamd de vrolijke en moppentappende tv-held zijn, in werkelijkheid is hij een chagrijnige, vervelende man' lezen we in Party. Om wie het hier gaat? Om Gordon, die nu hoge ogen gooit naast Gerard Joling en René Froger. Lachebekje Gordon blijkt zeer wisselende stemmingen te hebben, waar technici en cameramensen zwaar onder te lijden hadden. Maar omdat Gordon bevriend is met opperbaas John de Mol, durft niemand er ooit wat van te zeggen. 'Je gaat je baan niet op het spel zetten, want als Gordon eenmaal begon te krijsen, waren de rapen gaar' aldus een medewerker van Talpa. De ster schijnt zich recentelijk aan zijn okselklieren te hebben laten behandelen, om niet meer naar zweet te ruiken. Wat de medewerkers de uitspraak ontlokt: 'Hij mag dan zonder deodorant okselfris door het leven kunnen gaan. Nù alleen nog een spuitbus die hem voorgoed kan laten verdwijnen'.

Kwaaie Kluivert

Het schijnt dat voetballer Patrick Kluivert met een biografie op de markt komt. Zou daar veel instaan over zijn turbulente leven met zijn Angela? In elk geval liet de blondine recentelijk óók van zich horen, lezen we in Party. Ze vertelde over het dodelijk ongeluk dat Patrick veroorzaakte en het verdriet dat dat veroorzaakte. Maar ook vertelt ze dat ze rázend was om de vermeende verkrachtingszaak. Angela lag hoogzwanger in het ziekenhuis en 'bad boy' Patrick vermaakte zich met wat vrienden en een meisje op een hotelkamer. 'Razend was ik wel. Tuurlijk. Ik heb het hem niet gemakkelijk gemaakt. Het was goed dat hij een vriend had meegebracht toen hij het vertelde, want ik had hem bijna vermoord' biecht ze op. Uiteindelijk wist het stel ook deze crisis te bezweren, dankzij hun zoontje. 'Voor hem deed ik het allemaal. Het was wij tegen de rest van de wereld. Want papa was stout geweest'. Zijn 'stout zijn' moest Patrick na de scheiding goedmaken met een fikse alimentatie. En daar lacht Angela nog steeds om: 'Door mij is hij meteen uit de Quote Top 500 gedonderd', meldt ze altijd fijntjes.

Spruit er uit

Voor Sylvie Meis en Rafael van der Vaart heeft de zwangerschap lang genoeg geduurd. De baby moet er maar eens uit. Half juni moet Rafael voetballen en het liefste wil het stel dat vóór die tijd de bevalling is geweest. Maar Sylvie is pas begin juni uitgerekend en het zou wel eens krap kunnen worden. Daarom laat het stel zich nu informeren over een voortijdige bevalling. Die zou dan in het ziekenhuis opgewekt moeten worden, zodat baby Van der Vaart keurig voor de wedstrijden het eerste licht ziet. De twee babykamers -in Duitsland en Nederland- zijn al helemaal klaar. Sylvie heeft zich lekker uitgeleefd en twee verschillende interieurtjes bij elkaar geshopt. Tegen de bevalling ziet ze niet op, meldt ze in Privé. Wel verheugt ze zich al op haar 'beloning' na negen maanden. 'Ik laat Rafael een grote schaal met Sushi halen. Dat gerecht heb ik enorm gemist'. 'T is maar waar je zin in hebt na een zware bevalling…

Armoedig paleis

De kogel is door de kerk: Paleis Soestdijk wordt een museum. Na de zomer kan publiek gaan kijken waar Koningin Juliana en Prins Bernhard al die tijd hebben gewoond. Daar moeten ze wel E 12,50 entreegeld voor neertellen, maar zeg nou zelf: hoe vaak kun je een ècht paleis van binnen bekijken? Weekend weet echter te melden dat veel vertrekken gesloten zullen blijven. Koningin Beatrix wil dat het sprookjesbeeld over haar ouders blijft bestaan en daarom gaat de deur van de privé-vertrekken op slot. Want anders zou het gewone volk wel eens kunnen zien hoe gescheiden het oude echtpaar leefde. Ook het appartement van Bernhard's minnares Coky Gilles blijft op slot. Deze 'privé secretaresse'(lees: vriendin) bewoonde een appartement in het paleis en het gerucht gaat dat Bernhard bij thuiskomst van een lange reis altijd éérst bij Coky 'langswipte' en dan pas naar Juliana toe ging. Even loeren naar de koninklijke toiletpot en badkamer is er ook niet bij. Het schijnt dat deze zó verouderd zijn, dat ze als afgeleefd en armoedig bestempeld kunnen worden. Anyway: er blijft vast genoeg over om wèl te bekijken en wij zullen na de zomer dan ook als eersten voor de paleispoorten staan!

Down daten

't Is wel een stapje terug, van een echte prinses naar 'slechts' een barones. Maar het schijnt dat Edwin de Roy van Zuydewijn een nieuwe liefde heeft gevonden. 'Bizar detail: het gaat opnieuw om een dame uit de hogere kringen' lezen we. Hoewel hij te pas en te onpas uitroept nog van Prinses Margarita te houden, meldt Story ons dus dat er een nieuwe adellijke dame in het spel is. Het meisje in kwestie wordt geheim gehouden, want het is natuurlijk vreemd dat Edwin roept Margarita terug te willen en ondertussen een relatie heeft met een ander. Margarita wordt al lange tijd met haar nieuwe vriend Tjalling gezien, en schijnt zelfs met hem samen te wonen. Maar ondanks al dit nieuwe geluk, kan Edwin het verleden niet laten rusten. Onlangs ging hij nog in Panorama tekeer tegen Beatrix en schoffeerde hij Maxima door haar een 'Argentijnse lellebel' te noemen. Edwin's nieuwe schoonouders, de baron en barones, zullen hoogstwaarschijnlijk 'not amused' zijn de uitlatingen van de nieuwe liefde van hun dochter.