AMSTERDAM - Jennifer Aniston heeft een huis gekocht met haar nieuwe liefde Vince Vaughn. Dat meldt de Engelse krant The Daily Mirror woensdag. De villa, die vijf miljoen euro zou hebben gekost, ligt in een buitenwijk van Chicago, de stad waar Vaughn vandaan komt.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Jennifer en Vince waren volgens geruchten in de internationale pers al enige tijd op zoek naar een huis in Chicago. Jennifer, die nu nog in Los Angeles woont, is verliefd op de stad geworden toen ze daar samen met de 36-jarige Vaughn aan het filmen was voor de 'The break-up'.

De twee leerden elkaar afgelopen zomer op de set van deze film kennen en zouden sindsdien een relatie hebben. "Ik vind Chicago geweldig", vertelde de 37-jarige Aniston onlangs aan het Spaanse blad ABC. "De mensen laten me er met rust. Er zijn ook fantastische restaurants en musea. Het is een mooie stad."

Jennifer Aniston werd begin vorig jaar gedumpt door echtgenoot Brad Pitt. De acteur ging ervandoor met Angelina Jolie, met wie hij binnenkort een kind verwacht. De villa in Beverly Hills waar Jennifer en Brad samen woonden, is onlangs voor bijna negentien miljoen euro verkocht.