AMSTERDAM - Tom Cruise wil dat Katie Holmes helemaal fit is voor hun huwelijk, dat deze zomer gepland is. Om die reden heeft hij zijn verloofde ingeschreven bij 'Buff Brides', een bedrijf dat vrouwen helpt om er mooi en slank uit te zien op hun trouwdag.

Volgens bedrijfsleidster Sue Fleming zal Katie er prachtig uitzien op haar huwelijksdag. "Ze was heel erg blij dat Tom dit programma voor haar uitkoos", aldus Fleming. "Katie barstte in tranen uit toen Tom zei dat hij wilde dat ze de mooiste bruid ooit zou zijn".

Katies vader Martin Holmes is echter niet zo blij met de plannen. In een interview met Reveal Magazine zei hij: "Mijn dochter heeft rust en ontspanning nodig na haar bevalling. Ze doet al oefeningen om haar rug en schouders sterker te maken, en ik kan het niet aanzien dat ze nu ook nog eens zo'n zwaar trainingsprogramma gaat volgen", aldus de bezorgde vader.

Volgens Fleming is er niks aan de hand. "Katie heeft een geweldige motivatie, ze is een echte doorzetter. Bovendien houdt ze heel erg veel van Tom".