AMSTERDAM - De modecarrière van Victoria Beckham lijkt vroegtijdig te eindigen. Volgens de Britse krant The Daily Mail heeft de voormalige Spice Girl knallende ruzie met het modemerk Rock & Republic, waarvoor zij haar eigen jeanslijn ontwerpt. Het contract tussen Victoria en het jeansmerk loopt in juni af en het gerucht gaat dat de samenwerking niet wordt voortgezet.

De vrouw van stervoetballer David Beckham ontwerpt sinds vorig jaar spijkerbroeken voor Rock & Republic. Haar lijn heet DVB, dat staat voor David Victoria Beckham. Victoria en de eigenaar van het merk, Michael Ball, konden al enige tijd niet door één deur. In november kregen ze ruzie tijdens een modeshow van het merk. Victoria was woedend omdat de door haar ontworpen spijkerbroeken niet in de show werden getoond. Ook vond de zangeres dat ze te weinig mocht deelnemen aan promotieactiviteiten.

Volgens een woordvoerder van de voormalige zangeres kloppen de verhalen over een verstoorde relatie van Posh Spice en Ball niet. "Het contract wordt inderdaad misschien niet verlengd, maar dat komt omdat Victoria het druk heeft met andere modeprojecten. Voor zover ik weet, wil Rock & Republic haar graag houden."