AMSTERDAM - Robbie Williams is elke avond te bewonderen tijdens de reünietournee van Take That. De zanger wordt geprojecteerd als hologram op een reusachtig scherm, schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Al weken wordt gespeculeerd over de vraag of Williams meedoet aan de tour. Vorige week schreef de Britse krant The Sun nog op basis van anonieme bronnen dat hij zeker op het podium zou verschijnen. Of de superster ook in levenden lijve op de bühne verschijnt, blijft nog de vraag.

Ballads

Zondagavond maakt de jongensband na tien jaar afwezigheid zijn comeback in Newcastle. In totaal geeft de boyband 28 optredens in Engeland. De mannen dragen op het podium witte pakken. Zij beloven dat het publiek niet zal worden verveeld met softe ballads.

"Wij staan bekend om onze energieke shows en geven waar voor ons geld", zegt groepslid Gary Barlow in The Sun. "Er wordt iets spectaculairs van ons verwacht en dat zal het publiek krijgen."

Hits

Take That was begin jaren negentig een succesvolle Engelse groep. De band scoorde hits met nummers als 'How deep is your love', 'Pray' en 'Back for good'. Robbie Williams verliet de jongensband in 1995 om een solocarrière te starten. Gary Barlow en Mark Owen zijn na het uiteengaan van de groep ook een solocarrière begonnen, maar zij waren minder succesvol.