AMSTERDAM - Idol Raffaëla is in verwachting van een dochtertje. De 22-jarige zangeres was onlangs in een babywinkel en kocht daar allerlei roze artikelen. Dat zegt een anonieme bron vrijdag tegen Novum Nieuws. Officieel is nog niets bekend over het geslacht van de baby van Raffaëla. De zangeres is in augustus uitgerekend.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Bij de presentatie van haar eerste cd donderdag in Amsterdam bleek dat de Idols-winnares geen hinder ondervindt van de zwangerschap. "Het gaat heel goed, ik doe nog van alles. Als het zo blijft, hoop ik dat ik tot de laatste week nog kan optreden."

Op de nieuwe cd 'Raffaëla' staan behalve haar nummer 1-hit 'Right here, right now' covers die ze tijdens de live-uitzendingen van Idols zong. Ook staan twee nieuwe nummers op de plaat, 'Voor eeuwig en altijd' en 'Mijn ogen', die speciaal zijn geschreven zijn voor het kindje van de geboren Amsterdamse.

Bij de cd-presentatie waren veel andere 'Idols' aanwezig, onder wie finaliste Floortje en de juryleden Eric van Tijn en Henk-Jan Smits. Rafaëla is erg enthousiast over haar album. "Dit is iets wat ik altijd al heb gewild en nu heb ik het eindelijk bereikt. Ik hoop dat er nog veel meer zullen komen."

De nieuwe cd van Raffaëla Paton ligt vanaf vrijdag in de winkel.